Covid-19 og vejen ud – 3

START GENOPBYGNINGEN AF VÆRDIERNE I DIN VIRKSOMHED

Har du nogensinde bemærket øjeblikket under en storm, hvor de voldsomme vinde begynder at lægge sig, og du får muligheden for at vurdere skaderne?

COVID-19-krisen har ramt virksomhederne forskelligt, men de fleste har nok oplevet at være midt i en stor storm. Noget tyder på, at tidspunktet nærmer sig, hvor stormen begynder at løje af.

Det er nu, at du har en unik mulighed. Uden inertien og kræfter, der skubber dig i den retning, du altid har gået, har du nu en mulighed til at beslutte, hvordan du genopbygger eller ombygger din virksomhed til det, som du altid har drømt om, at den kunne være – før små beslutninger, der blev stablet oven på hinanden, blev for svære at lave om på.

Som en del af det internationale netværk ”Value Builder Advisors” tilbyder PSB-Management dig at deltage i et spændende 1 times gratis webinar

tirsdag den 23.juni kl. 17

Speaker på webinaret er John Warrilow, bl.a forfatter til bogen ”Built to Sell” og udvikler af ”the Value Builder System™”. John fortæller her om, hvordan du kan:

– Opdage de største fejl, som virksomhedsejere begår, når de genopbygger virksomheden efter en storm.

– Lære hvad købere sætter pris på i de virksomheder, de køber.

– Identificere, hvilke af dine produkt / servicetilbud, som det er værd at genopbygge nu.

– Udforske 8 grunde til, at store virksomheder køber små virksomheder.

– Få 7 vigtige spørgsmål, du har brug for, inden du begynder at genopbygge værdien af ​​din virksomhed.

LINK TIL GRATIS WEBINAR =>

Du er også meget velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende snak, om hvordan du kan komme i gang med at kortlægge mulighederne for din virksomhed på vej ud af Covid-19 krisen.

Vil du dele EjerlederFokus©
Dette indlæg blev udgivet i Køberfelt, Værdiansættelse, Vejen frem og tagget , . Bogmærk permalinket.