Ejerledelse – Stærkere lederskab & bedre ejerskifte

Jeg har fået lov til at dele denne spændende invitation med dig:

“Center for Ejerledede Virksomheder byder velkommen til årets konference om ejerledelse den 4. juni 2019, kl. 14.00-18.00 (inkl. networking)

PSB-Management

Ejerledelse – Stærkere lederskab & bedre ejerskifte

Ejerlederens rolle i virksomheden er noget helt specielt. Forskning viser, at der er en række styrker forbundet med den tætte relation mellem leder og virksomhed i de ejerledede virksomheder. Men der er også udfordringer. Center for Ejerledede Virksomheder sætter på årets konference fokus på ejerlederens ledelse og personlige afklaring i forbindelse med ejerskifte.

Vi stiller skarpt på din tilknytning til virksomheden som ejerleder, og hvad det betyder for din rolle som leder. Og så ser vi nærmere på de personlige barrierer, du som ejerleder kan opleve i forbindelse med planlægning af ejerskiftet.

Vi præsenterer vores nyeste forskning på området og introducerer værktøjet Ejerskiftebarometeret, som kan hjælpe ejerledere med at blive afklaret om egen tilknytning til virksomheden og komme godt i gang med ejerskifte.          

Både ejerledere, rådgivere og forskere vil være til stede for at diskutere nyeste forskning og brugen af viden og værktøjer til ledelse og personlig afklaring for ejerlederen.

Deltagelse
Tilmeld
 dig inden den 28. maj 2019. Det er gratis at deltage.

Download PROGRAM her.”

Vil du dele EjerlederFokus©
Dette indlæg blev udgivet i Personlig afklaring og tagget , . Bogmærk permalinket.