Vil du teste salgbarheden af din virksomhed?

The Value Builder Score

Er du interesseret i at teste om din virksomhed er salgbar – set med købers øjne?

“The Value Builder Score™” er et værktøj som er udviklet af John Warrilow, forfatteren til bogen “Built-to-Sell” og på basis af mange tusinde gennemførte interviews og udfyldte spørgeskemaer som han og hans virksomhed Built to Sell Inc. har analyseret.

Der er ca. 50 spørgsmål fordelt på 8 værdiskabende faktorer. Spørgsmålene kan besvares på ca. ½ time af dig personligt og uden yderligere analyser.

Det får du gratis:
Når du har besvaret spørgsmålene, får du en score mellem 0 – 100 som et udtryk for  din virksomheds salgbarhed set med en købers øjne. Og du får måske allerede nogle idéer til hvilke faktorer, der med fordel kan arbejdes med for at øge salgbarheden.

Det koster dkr. 499,-:
Hvis du ønsker at vide mere, så sender jeg dig en detaljeret rapport med forslag til indsatsområder, hvor din virksomheds Value Builder Score kan øges.

Det er ekstrem interessant læsning og et super værktøj. Jeg glæder mig til at præsentere det for min direktion på næste møde. Thomas Blak, ejerleder”

Det kan vi tale om:
Hvis du herefter er interesseret i en personlig dialog, om hvordan du mest effektivt kan øge salgbarheden af din virksomhed, så tager jeg gerne et møde med dig, således at jeg kan give dig et konkret tilbud herpå.

Er du interesseret i at høre mere herom, så udfyld og skriv “VBS-Spørgeskema” i nedenstående kontaktformular.

Vil du dele EjerlederFokus©