Hvordan kan eksterne eksperter hjælpe dig med at vækste?

Du kan skabe vækst ved at få fat i folk med ny viden og færdigheder. En undersøgelse viser, at første højtuddannet ansatte resulterer i 38% mere vækst end i gennemsnittet på tre år.

Det kan være svært og dyrt at fastansætte en højtuddannet i en lille virksomhed, men du kan gøre det på en anden og nemmere måde: takket være internettet koster det nu næsten intet at finde og samarbejde globalt med eksterne topspecialister, og antallet og kvaliteten af såkaldte freelancere eller ”Staff-On-Demand” stiger dramatisk. Masser af hurtigt-voksende virksomheder benytter sig af det.

I SMExO  IVS har vi gjort det nemt for dig at gå i gang. Vort online-kursus ”Growing SMEs Exponentially” bygger på CanopyLAB’s Learning Management System og indeholder alt hvad du skal bruge til at få vækst sammen med kompetente eksterne folk. Lige nu afprøver vi detaljerne i kurset, så du kan du bruge det ganske gratis!

Læs om det og tilmeld dig her:

Growing SMEs Exponentially

Vi glæder os til at se dig vokse.

Jeg er Co-Founder af SMExO IVS, og hos SMExO IVS hjælper vi SMV-ledere med at implementere revolutionerende digitale forretningsmetoder til at vokse hurtigt og undgå Disruption. “Staff-On-Demand” er én sådan metode.

De bedste hilsener,

Peter Sørensen

Vil du dele EjerlederFokus©
Dette indlæg blev udgivet i Vejen frem og tagget , , , . Bogmærk permalinket.