Om PSB-Management

Peter SørensenPSB-Management ledes af Peter Sørensen. Peter Sørensen har indgående erfaring med og respekt for virksomhedskulturen i ejerledede virksomheder. Peter har de sidste 10 år hjulpet ejerledere som ansat direktør i et datterselskab i en ejerledet international koncern eller som bestyrelsesformand, Advisory Board medlem eller virksomhedsmægler for danske ejerledede virksomheder. Tidligere har Peter i mere end 20 år arbejdet med og været ansvarlig for udvikling af virksomheder, som strategirådgiver, administrerende direktør, salgs- og marketingdirektør samt direktionsassistent.
Læs mere her >> Profil Peter Sørensen

PSB-Management samarbejder med:

 

SMExO IVS hjælper små og mellemstore virksomheder, SMV’er, til EKSPONENTIEL VÆKST ved at anvende radikal teknologisk innovation.

Læs mere her >> SMExO IVS

Dansk Merchant Capital

 

 

 

Dansk Merchant Capital A/S hjælper ejerledere med VIRKSOMHEDS-SALG, men også med finansiel rådgivning  inden for bl.a. driftsmæssig- og strategisk finansiering, finansiering af investeringer, og fremskaffelse af fremmed-kapital. Dansk Merchant Capitals forretningskompetencer dækker lige fra den mindre virksomhed i vækst, den ekspanderende virksomhed der søger mod oversøiske markeder, til virksomheder som står over for generationsskifte.

Læs mere her >> Dansk Merchant Capital A/S

Vil du dele EjerlederFokus©