Webinar om hvad der gør en ejerledet virksomhed salgbar

Er du ejerleder, bestyrelsesformand i en ejerledet virksomhed og/eller ASNET Board medlem?

Som en del af det internationale netværk ”Value Builder Advisors” tilbyder PSB-Management dig at deltage i et spændende 1 times gratis webinar

torsdag den 30. maj kl. 17

Speaker på webinaret er John Warrilow, bl.a forfatter til bogen ”Built to Sell” og udvikler af ”the Value Builder System™”. John fortæller her om de 8 faktorer, som i høj grad påvirker værdien og salgbarheden af ejerledede virksomheder.

Her er lidt mere information om webinaret:
Efter at have arbejdet med mere end 40.000 ejerledere, har John Warrillow set eksempler på virksomheder, der har fået op til tre gange mere end den gennemsnitlige multipel for virksomheder i deres branche. Ligeledes har han set tilfælde, hvor virksomheder har fået mindre end halvdelen af den gennemsnitlige multipel i deres branche.
Hvorfor skulle et selskab være to eller tre gange mere værd end en tilsvarende virksomhed i samme branche?

John har opdaget, at der er 8 faktorer, der rent faktisk påvirker ejerledede virksomheders værdi mere end den branche den er i.

I løbet af dette webinar vil du høre om og få mulighed for at stille spørgsmål om, hvordan virksomheden kan øge sin score på hver af de otte faktorer, som kan øge virksomhedens værdi.

Jeg håber, at du har tid og lyst til at deltage – I så fald skal du blot erstatte mit navn og mailadresse med dit eget i nedenstående

Link til webinar om salgbarhed

Vil du dele EjerlederFokus©
Dette indlæg blev udgivet i Salgbarhed og tagget , . Bogmærk permalinket.