Gratis kursus med værktøjer til brug af eksterne eksperter!

Specielt med hensyn til digitalisering kan det være vanskeligt at få et overblik over, hvor og hvordan man skal sætte fokus, og det er også en kamp mod tiden at finde vej.

De fleste start-ups er født digitale og de store virksomheder har typisk stabsfunktioner med højt uddannede specialister, som kan lave analyser og hjælpe med at lægge strategien. Men som ejerleder af en etableret SMV skal du selv på samme tid både navigere og styre udviklingen af din virksomhed.

At ansætte en ekspert kan være svært og dyrt for en SMV, men du kan få adgang til eksperter med digitale spidskompetencer på en anden og nemmere måde:

Takket være internettet koster det nu næsten intet at finde og samarbejde globalt med eksterne topspecialister, og antallet og kvaliteten af såkaldte freelancere eller ”Staff-On-Demand” stiger dramatisk.

I SMExO  IVS har vi gjort det nemt for dig at gå i gang. Vort online-kursus ”Growing SMEs Exponentially” bygger på CanopyLAB’s Learning Management System og indeholder alt hvad du skal bruge til at få vækst sammen med kompetente eksterne folk. Lige nu afprøver vi detaljerne i kurset, så du kan du bruge det ganske gratis!

Læs om det og tilmeld dig her:

Growing SMEs Exponentially

Vi glæder os til at se din virksomhed vokse.

Jeg er Co-Founder af SMExO IVS, og hos SMExO IVS hjælper vi SMV-ledere med at implementere revolutionerende digitale forretningsmetoder til at vokse hurtigt og undgå Disruption. “Staff-On-Demand” er én sådan metode.

De bedste hilsener,

Peter Sørensen

Vil du dele EjerlederFokus©
Dette indlæg blev udgivet i Vejen frem og tagget , , , . Bogmærk permalinket.