Til dig som ejerleder … hvornår skal du sælge?

GRATIS WEBINAR: Tirsdag den 23. februar kl. 18 – 19

Som virksomhedsejer har du sandsynligvis kæmpet med ideen om at sælge din virksomhed på et eller andet tidspunkt. Vanskeligheden ligger i at bestemme, hvornår du skal sælge, og vil det provenu, du modtager, give dig mulighed for at leve behageligt resten af ​​dit liv.

For at hjælpe dig med denne udfordring vil John Warrillow, forfatter til bogen “Built to Sell”, m.fl. selv ejerleder og stifter “The Value Builder System™” være vært for et GRATIS webinar for virksomhedsejere.

På webinaret vil John give dig forslag til, hvordan du tilpasser dine personlige mål til din virksomheds værdi for at bestemme det præcise øjeblik til at sælge din virksomhed og opnå ultimativ økonomisk uafhængighed – “The Freedom Point”.

Som medlem af det internationale netværk af Value Builder Advisors har jeg mulighed for at invitere dig som ejerleder til gratis at deltage i webinaret tirsdag den 23. februar kl. 18 -19. Du skal blot følge nedenstående link og udskifte mit navn og mail med dit.

Tilmeld gratis webinar tirsdag den 23. februar kl. 18 – 19 =>

Hvis du ikke har mulighed for at deltage i webinaret eller du blot vil læse herom, så kan du også som ejerleder og abonnent på EjerlederFokus.dk få tilsendt The Freedom Point eBook:

Vil du dele EjerlederFokus©
Dette indlæg blev udgivet i Ejerskifte, Personlig afklaring og tagget . Bogmærk permalinket.